Yritys - Blåkläder Workwear Center
Total leverandør av arbeidsklær og verneustyr

Pelly Workwear

Pelly Workwear fører alt innen arbeidsklær og personlig verneutstyr. Som totalleverandør kan vi tilby alt dere trenger for å jobbe på en sikker, effektiv og komfortabel måte.

Vi setter kunden i fokus og legger til rette for at du skal bruke minst mulig tid på arbeidsklær og verneutstyr. Vi skreddersyr et opplegg for deg som kunde basert på dine ønsker.

Vår største leverandør er Blåkläder som har et stort utvalg innen arbeidstøy og vernesko. Vi har i tillegg et stort utvalg av personlig verneutstyr og fritidstøy.

Vi har også kolleger i 8 land i Europa og Nord-Amerika

Velkommen inn for en hyggelig og uformell prat!

Hvorfor Pelly?

Funksjonalitet - Pelly

Komplett utvalg

Målet vårt er å være en totalleverandør av alt dere trenger innen arbeidsklær og utstyr. Vårt nettverk av leverandører og samarbeidspartnere gjør at vi kan tilby produkter egnet til alle yrkesgrupper og sesonger.

Lager Pelly

Rask og effektiv service

Rask og effektiv kundeservice er vår hovedprioritet. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundenes behov, og vi møter både små og store forespørsler med engasjement.

Egne fabrikker - Pelly

Størst på antall størrelser

Vi er ledende i Norge når det kommer til antall størrelser på arbeidsklær. Dersom du ikke finner størrelsen din i vårt faste sortiment, kan vi levere på spesialbestilling.

Design - Pelly

Størst på arbeidsklær til damer

Vi har det største varesortimentet av arbeidsklær for damer i Norge. Du finner det du trenger hos oss enten du er elektriker, fisker, mekaniker eller gartner.

Blåkläder Workwear Center
Skydda logo
Sievi - Pelly
Ultimate-Nordic logo
New-Wave-Norway logo
Norgesplaster Logo
Granberg Logo

Tilaa tunnukset - Blåkläder Workwear Center

Du vil bli henvist til Blåkläders nettbutikk. Husk å logge inn. Hvis du ikke har en konto, kan du be om en her.